Skip to main content

Help - FAQ - Flessepost.net

Nieuwe en tweedehands goederen kopen en verkopen voor iedereen een voordeel op de grootste advertentie website van regio Noord Holland.

Gebruik van de website.

De vernieuwde website van Flessenpost.nl

We proberen mee te gaan met de versnelde tijdperk in digitalisering en hopen door middel van een vernieuwde website iedereen goed van dienst te kunnen zijn om zijn of haar leuke spulletje(s) te verkopen. Hierbij wil ik graag uitleggen hoe om te gaan met de website.

Home: Hier komen de welkoms berichten voor bezoekers.
Marktplaats: Is de vertrouwde laatste 100 advertenties die geplaatst zijn op Flessepost.
Populairste 100: Hiermee zie je de advertenties die het meeste zijn bekeken.
Zoeken: Hier kun je zoeken naar advertenties op titel, naam en inhoud.
Boeien: Flessepost biedt nu de mogelijkheid voor adverteerders tot het plaatsen van banners. Nadere informatie en mogelijkheden worden hier toegelicht.
Contact: Indien er vragen zijn kunt u contact met ons opnemen.
Login: Inloggen op de website.

Zoals voorheen en ook nu en in de toekomst blijft de website gratis en voor iedereen te gebruiken.

Als je wilt reageren op een advertentie dien je ingelogd te zijn. Door in te loggen proberen we te voorkomen dat er misbruik gemaakt kan worden door onnodige berichten te versturen.

Door op een afbeelding te klikken wordt deze vergroot en kun je een foto beter bekijken en beoordelen.

Onder verschillende pagina's staat het zogeheten "Handig om te weten" hierin kun je lezen wat van toepassing is op de pagina die je op dat moment bezoekt.

Beveiliging
Wij van Flessepost vinden veiligheid en privacy zeer belangrijk en hebben zo nodig het een en andere toegevoegd.
SSL verbinding: Dit is te zien aan het slotje boven in de browser dus alles wat je doet op Flessepost is beveiligd.
DNSSEC: DNSSEC staat voor "Domain Name System Security Extensions". Het is een set specificaties van de Internet Engineering Task Force voor het beveiligen van bepaalde informatie geleverd door het Domain Name System zoals gebruikt op Internet Protocol-netwerken.
Data encryption: Wij slaan data beveiligd op in onze database zoals je gebruikersnaam en wachtwoord maar ook je adres en alle informatie dat gekoppeld kan worden aan een persoon. Wachtwoorden kunnen wij op geen enkele wijzen decoderen of uitlezen, andere persoonsgerelateerde gegevens kunnen wij zelf decoderen en coderen met ons eigen geschreven decoder.
Server: Wij beheren de server zelf en staat bij een beveiligde datacenter in Dronten. De server wordt geregeld bijgewerkt en we volgen de nieuwste ontwikkelingen en beveiligingsupdates op te voet.

Inloggen en registreren.

Bij Flessepost.net is het gratis en vrijblijvend om een account aan te maken.

Inloggen: Voer hier uw gebruikersnaam of e-mailadres in met de daar bijbehorende wachtwoord.
Registreren: Om te registreren hebben we een gebruikersnaam nodig en een e-mailadres, na het invullen krijg je een e-mail om je account te activeren. Na dat je het account hebt geactiveerd krijg je een nieuwe e-mail met daar in het wachtwoord in in te kunnen loggen op de website.
Activeer uw account:
In de meeste meeste gevallen werkt de link in de mail, werkt dit niet dan krijg je een unieke code die je hier kunt invoeren en als nog het account kunt activeren.
Wachtwoord vergeten:
Het kan ook wel eens voorkomen dat we het wachtwoord vergeten, via deze weg kun je het wachtwoord resetten. Dit kan eenvoudig voor je gebruikersnaam of je e-mailadres in te vullen waarna je een email krijgt met een link om een nieuwe wachtwoord in te stellen.
Activatie e-mail:
Via deze weg kun je de activatie e-mail opnieuw laten verzenden, hiervoor hebben we je gebruikersnaam en e-mailadres nodig dat je hebt ingevuld bij het registreren.

Handig om te weten
Wij kunnen geen wachtwoorden meer inzien wat wel mogelijk was in het verleden. Om je een indruk te geven hoe wachtwoorden worden opgeslagen heb ik hier een voorbeeld. Het wachtwoord Welkom001 wordt opgeslagen als ŽXpƉÇßbʱZÕîáµß;‹ Èɏ¤>ZÒÕÔD"wÉk¥* ÓŠW?^˜„mt™a¹ t¼…6ŸË>N

Niet geregistreerde bezoekers kunnen op Flessepost kijken.
Geregistreerde bezoekers kunnen kijken, reageren en advertenties plaatsen
.

Leden omgeving

Na het inloggen krijg je verschillende opties die gekoppeld zijn aan je account.

Home: Taakbeheer, hier kun je taken, problemen, ideeën, bugs en tips melden en bekijken. Iedereen kan dit zien en is bedoeld zo dat iedereen meteen op de hoogte is als hij of zij inlogt op de website. Het toevoegen kan eenvoudig door rechts boven op te klikken.

Telefoontjes: Dit is iets nieuws en bedoeld om gesprekken op te slaan en te archiveren zo dat je zelf later kunt terug vinden mocht je iets hebben afgesproken. Dit is persoonlijk en kan niet door anderen worden ingezien.

Berichten: Hier komen de gesprekken te staan die je hebt met leden die hebben gereageerd op je advertentie. Deze gesprekken zijn privé en worden gevoerd 1 op 1 met een andere lid van de website.

Marktplaats: Hier zie je advertenties staat die je hebt toegevoegd. Rechts boven in staat als je hier op klikt krijg je een pop-up die je kunt invullen waarna je advertentie wordt toegevoegd.

Mijn afbeeldingen: Hier kun je afbeeldingen uploaden die je eventueel intern of extern kunt gebruiken.

Mijn gegevens: Hier vind je jou persoonlijke informatie, deze informatie is persoonlijke, enkel dat zichtbaar kan zijn voor de leden is je voor en achternaam en je gebruikersnaam indien je geen voornaam en achternaam hebt ingevuld.

Verander wachtwoord: Verander hier je wachtwoord, hiervoor heb je wel je huidige wachtwoord nodig.

E-mail voorkeur: Hier kun je aangeven waarvan je wel of geen mail notificaties wilt ontvangen. Een voorbeeld hiervan is als er wordt ingelogd op jouw account dat je hiervan een e-mail bericht krijgt. Ook kun je een mail krijgen als iemand anders probeert in te loggen op jouw account.

Account informatie: Hier vind je informatie over je account zoals wanneer je jouw account geregistreerd hebt en hoe jouw beveiligde verbinding er uit ziet met de website en welke locatie gegevens er gekoppeld zijn.

Uitloggen: Via deze optie kun je uitloggen, hiermee wordt je sessie met de website gestopt en verwijderd.

Advertenties toevoegen (Marktplaats)

Advertenties toevoegen en beheren kan eenvoudig na dat je bent ingelogd. Door te klikken rechts boven op je naam kom je in de beveiligde omgeving waar je de mogelijkheid hebt om je advertenties te beheren en toe te voegen.

Door op te klikken kom je op de persoonlijke marktplaats omgeving en door op te klikken krijg je een pop-up waarmee je een advertentie kunt toevoegen.

Doelstelling: Geef hier aan of jet iets wilt aanbieden of dat je graag iets wilt hebben.

Plaats: Selecteer hier je plaats waar je iets wilt aanbieden of vraagt. We hebben deze optie uitgebreid zo dat je automatische wordt aangevuld als je de eerste letters invoert krijg je een verfijnder selectie waar je uit kunt kiezen.

Categorie: Selecteer hier waar het categorie onder valt. Ook hier hebben we de optie toegevoegd waarbij je automatische wordt aangevuld en je een verfijnder selectie aangeboden krijgt.

Titel: beschrijf hier in het kort wat past bij je advertentie.

Afbeelding: Hier kun je de afbeelding uploaden, we hebben deze optie uitgebreid naar 5MB per afbeelding. Hier kunnen alleen afbeeldingen worden geüpload. De extensies die gebruikt kunnen worden zijn jpeg, jpg, gif, png en bmp.

Beschrijving: Gebruik dit om dieper in te gaan op de advertentie. Beschrijf zo uitgebreid mogelijk wat je wilt verkopen of wat je graag zou willen.

Sponsor

Extra inkomsten genereren en gezonder en fitter leven? Dat kan met Forever Living Products gebaseert op Aloë Vera.

Facebook Aloë Vera Franeker