Skip to main content

MEDIUM OM UW PROBLEMEN OP ...

Marktplaats Flessepost.net

Gevraagd: MEDIUM OM UW PROBLEMEN OP TE LOSSEN

5 januari 2020 om 00:00

936 x gezien     Aanbiedingen    Julianadorp

MEDIUM OM UW PROBLEMEN OP TE LOSSEN

De LISSA marabout is de grote specialist in de terugkeer van de geliefde, het einde van de ontrouw, het einde van de huwelijksconflicten, het succes van het huwelijk, de garantie van de vruchtbaarheid, etc... Zelfs in de meest wanhopige gevallen in volledige discretie.


VOYANCE

Helderziendheid is een van de sterke punten van Master LISSA, naast zijn vele andere vaardigheden. De helderziendheid van Master LISSA stelt u in staat om te anticiperen op uw toekomstige problemen en deze zo snel mogelijk op te lossen, het kan u helpen om uw toekomst te kennen, wat u zal helpen bij uw toekomstige projecten.


BEDRIJFSLEVEN

Slagen in zakelijke en commerciële activiteiten, het aantrekken van klanten, het vermijden van een faillissement, het herstellen van een bedrijf, het opzetten en overnemen van een bedrijf, politiek en commercieel succes.


GEZONDHEID

Psychiatrische preventie, behandeling van moeilijke en zeldzame pathologieën, de strijd tegen drugs, duurzame oplossingen tegen impotentie en ontrouw, enz.


WERKEN

Zoeken naar een baan, overplaatsing, loopbaanontwikkeling, professionele reconversie, strijd tegen ontslag en baanverlies, slagen voor verschillende examens (diploma's, rijbewijs) en wedstrijden, beslechten van professionele conflicten,


EVIL SPELL

De marabout LISSA is een spirituele meester die je helpt om al je existentiële zorgen op te lossen. Zijn esoterische praktijken stellen je in staat om een einde te maken aan het ongeluk, de pech, het boze oog, conflicten, werkloosheid etc...

MEDIUM OM UW PROBLEMEN OP TE LOSSEN
Lissa
Sponsor